POLYGEL

xtremen fusion gel

POLYGEL

Polygel (Xtreme Fusion Gel) is een nieuwkomer op het gebied van nagelstylingtechnieken. Het combineert de beste eigenschappen van acryl en gel in één product. Het is veel sterker dan gel draagt lichter dan acryl, ruikt heerlijk fris en is hypoallergeen. Het is dus perfect geschikt voor mensen die allergie hebben voor acryl- of gelnagels. Polygelnagels zijn licht, ze zijn zeer sterk en toch flexibel. Ook bij polygel kun je eindeloos combineren met gellak en glitters naar keuze.

BEHANDELINGEN

MEER OVER MIJ

acryl

Acryl Nagels

Acryl nagels worden toepast bij het verlengen of verstevigen van uw natuurlijke nagels. Acryl is een poeder dat met een vloeistof wordt gemengd. Acrylnagels kunnen..

Lees meer

gel nagels

Gel Nagels

Gel is een flexibele stroperige substantie wat als versteviging maar ook als verlenging op de nagels kunnen worden aangebracht. Gel is flexibel, dat als het ware mee..

Lees meer

xtremen fusion gel

Polygel

Polygel (Xtreme Fusion Gel) is een nieuwkomer op het gebied van nagelstylingtechnieken. Het combineert de beste eigenschappen van acryl en gel in één product..

Lees meer

Luxury-Manicure-Pedicure-MOBILE-BANNER

French Manicure

Bij een klassieke French manicure krijgt de nagel een natuurlijke look, terwijl het randje wit is. Het geeft de nagels een natuurlijke en toch uiterst verzorgde uitstraling..

Lees meer

babyboom3

Babyboom Nagels

Een babyboom nagel is een natuurlijk uitziende nagel. Deze nagel lijkt op een french manicure nagel, maar dan zonder scherpe witte rand. Er wordt met 2 kleuren lichtroze en wit..

Lees meer

gellak

Gellak

Houdt u van mooi gelakte nagels maar geen kunstnagels? Vindt u de lange droogtijd en het afbladderen na 1 of 2 dagen erg vervelend? Dan is gellak de uitkomtst. Gellak kan op..

Lees meer

c700x420

Manicure

Last van droge handen en scheurende nagelriemen? Wilt u mooie en verzorgde handen? Dan is een manicure behandeling een absolute must. Uw handen zijn..

Lees meer

c700x420-2

Epileren (met touw)

Epileren met een touw is een techniek waarmee haartjes weggehaald worden op een professionele en bijzondere manier. Het ziet er verzorgd en schoon uit..

Lees meer

T00353
Kim Vinh Vo

Nagelstyliste

Nam pellentesque magna at augue blandit, in eleifend nulla vehicula. Proin maximus porta varius.