MANICURE

MANICURE

Last van droge handen en scheurende nagelriemen? Wilt u mooie en verzorgde handen? Dan is een manicure behandeling een absolute must. Uw handen zijn immers uw visitekaartje. Het is verwennerij voor de handen en nagels, voor zowel vrouwen als mannen. Bij de behandeling worden uw nagelriemen verzorgd en uw nagels worden in de juiste lengte geknipt en gevijld en evt. gelakt. Tenslotte krijgt u een handmassage met lotion en de nagelriemen worden verzorgd met nagelriem olie.

BEHANDELINGEN

acryl

Acryl Nagels

Acryl nagels worden toepast bij het verlengen of verstevigen van uw natuurlijke nagels. Acryl is een poeder dat met een vloeistof wordt gemengd. Acrylnagels kunnen..

Lees meer

gel nagels

Gel Nagels

Gel is een flexibele stroperige substantie wat als versteviging maar ook als verlenging op de nagels kunnen worden aangebracht. Gel is flexibel, dat als het ware mee..

Lees meer

xtremen fusion gel

Polygel

Polygel (Xtreme Fusion Gel) is een nieuwkomer op het gebied van nagelstylingtechnieken. Het combineert de beste eigenschappen van acryl en gel in één product..

Lees meer

Luxury-Manicure-Pedicure-MOBILE-BANNER

French Manicure

Bij een klassieke French manicure krijgt de nagel een natuurlijke look, terwijl het randje wit is. Het geeft de nagels een natuurlijke en toch uiterst verzorgde uitstraling..

Lees meer

babyboom3

Babyboom Nagels

Een babyboom nagel is een natuurlijk uitziende nagel. Deze nagel lijkt op een french manicure nagel, maar dan zonder scherpe witte rand. Er wordt met 2 kleuren lichtroze en wit..

Lees meer

gellak

Gellak

Houdt u van mooi gelakte nagels maar geen kunstnagels? Vindt u de lange droogtijd en het afbladderen na 1 of 2 dagen erg vervelend? Dan is gellak de uitkomtst. Gellak kan op..

Lees meer

c700x420

Manicure

Last van droge handen en scheurende nagelriemen? Wilt u mooie en verzorgde handen? Dan is een manicure behandeling een absolute must. Uw handen zijn..

Lees meer

c700x420-2

Epileren (met touw)

Epileren met een touw is een techniek waarmee haartjes weggehaald worden op een professionele en bijzondere manier. Het ziet er verzorgd en schoon uit..

Lees meer

MEER OVER MIJ

Kim Vo

Gediplomeerd Allround Nagelstyliste

Nagels verzorgen is al jarenlang mijn passie, waardoor ik de wereld van kunstnagels manicure en gellak inrolde en dus een opleiding van Allround Nagelstyliste heb gevolgd. Hierna heb ik voor andere nagelsalons gewerkt. En sinds kort heb ik een nagelsalon aan huis. Ik vind het heerlijk om dames te verblijden met prachtige nagels. Nog steeds volg ik regelmatig cursussen en workshops om up-to-date te blijven en u zo de beste kwaliteit te kunnen blijven garanderen.