[smartslider3 slider=2]

833893c7e14df27be2683dc189b27a4f

WELKOM BIJ KV-NAGELSTUDIO

Welkom op onze website. KV-Nagelstudio verzorgt uw nagels met passie en kwaliteit. KV-Nagelstudio is gelegen in Zoetermeer. Maak gerust een afspraak en laat u lekker verwennen! Behandelingen alleen op afspraak.

Welkom op onze website. KV-Nagelstudio verzorgt uw nagels met passie en kwaliteit. KV-Nagelstudio is gelegen in Zoetermeer. Maak gerust een afspraak en laat u lekker verwennen! Behandelingen alleen op afspraak. Welkom op onze website. KV-Nagelstudio verzorgt uw nagels met passie en kwaliteit. KV-Nagelstudio is gelegen in Zoetermeer. Maak gerust een afspraak en laat u lekker verwennen! Behandelingen alleen op afspraak.

BEHANDELINGEN

c700x420

Acryl Nagels

Acryl nagels worden toegepast bij het verlengen of verstevigen van uw natuurlijke nagels. Acryl is een mengsel van poeder en vloeistof dat met een fijn penseeltje op uw nagels wordt aangebracht.
Lees meer

gellak-verwijderen-nagels-gel-lak-eraf-halen-7820

Gellak

Nam pellentesque magna at augue blandit, in eleifend nulla vehicula. Proin maximus porta varius. Nam vitae neque ut quam egestas.

Luxury-Manicure-Pedicure-MOBILE-BANNER

Gel Nagels

Gel nagels worden toegepast bij het verlengen en verstevigen van uw natuurlijke nagels. De gelpoeder wordt met een fijn penseeltje aangebracht op uw nagels.

Lees meer

0009891_gelish-polygel-cover-pink-e1518792005715

Polygel

Nam pellentesque magna at augue blandit, in eleifend nulla vehicula. Proin maximus porta varius. Nam vitae neque ut quam egestas.

Pink-White-Acrylic-Nail-Depot-Boca-Raton

Pink&White/Glitter

De procedure voor het zetten van Pink & White lijkt erg op de procedures van acryl- en gelnagels. Het verschil is dat er bij Pink & White roze en witte acryl of gel aangebracht wordt op uw nagels.

Lees meer

Stocksy-Manicure-Lumina

Manicure

Uw nagels worden geknipt en in vorm gevijld en evt gelakt, de nagelriemen worden geknipt en tenslotte krijgt u een handmassage met lotion.

MEER OVER MIJ

T00353
Kim Vinh Vo

Nagelstyliste

Nam pellentesque magna at augue blandit, in eleifend nulla vehicula. Proin maximus porta varius.